Rozgrzewająca słodycz: CAFFE CON PANNA

SKŁADNIKI:

  • 200 ml americano
  • 1 łyżeczka czekolady Lavazza
  • 1 łyżeczka cukru
  • 50 ml mleka
  • 3 łyżki bitej śmietany

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj 200 ml kawy americano (czyli rozcieńczonego gorącą wodą espresso).
  • Schłodzone mleko ubij razem z czekoladą i cukrem, przelej  do szerokiej filiżanki, a następnie zalej je kawą americano.
  • Udekoruj bitą śmietaną i podawaj ze szklanką chłodnej wody.

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE DELICATO

Udekoruj pianką LAVAZZA SPUMINA LATTE

e-book-baner-705px (1)


 

SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200

LATTE
DELICATO

CAFFE
CON PANNA

CAPPUCCINO CREMA

CAFFE
FREDOLO

CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

MACCHIATO AMARETTO

LATTE
COOKIES

CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

CAFFE MAROCCHINO

CAFFE
FRAPPE

DOLCE BEVANDA
BEZ KAWY

DUETTO CIOCCOLATO

Dodaj swoją odpowiedź w tym temacie

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *