Rozgrzewająca słodycz: CAFFE CON PANNA
SKŁADNIKI:
- 200 ml americano
- 1 łyżeczka czekolady Lavazza
- 1 łyżeczka cukru
- 50 ml mleka
- 3 łyżki bitej śmietany
PRZYGOTOWANIE:
- Przygotuj 200 ml kawy americano (czyli rozcieńczonego gorącą wodą espresso).
- Schłodzone mleko ubij razem z czekoladą i cukrem, przelej do szerokiej filiżanki, a następnie zalej je kawą americano.
- Udekoruj bitą śmietaną i podawaj ze szklanką chłodnej wody.
![](/sites/default/files/blog_migrate/delicato.jpg)
![](/sites/default/files/blog_migrate/spumina-latte.jpg)
SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:
![](https://www.eden.pl/sites/default/files/styles/wng_blogs_full/public/website_ng/content/blog/eee_10.png?itok=m8DqAa7O)