Rozgrzewająca słodycz: CAFFE CON PANNA

Rozgrzewająca słodycz: CAFFE CON PANNA
SHARE SHARE SHARE SHARE SHARE

SKŁADNIKI:

  • 200 ml americano
  • 1 łyżeczka czekolady Lavazza
  • 1 łyżeczka cukru
  • 50 ml mleka
  • 3 łyżki bitej śmietany

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj 200 ml kawy americano (czyli rozcieńczonego gorącą wodą espresso).
  • Schłodzone mleko ubij razem z czekoladą i cukrem, przelej  do szerokiej filiżanki, a następnie zalej je kawą americano.
  • Udekoruj bitą śmietaną i podawaj ze szklanką chłodnej wody.

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE DELICATO

 

Udekoruj pianką LAVAZZA SPUMINA LATTE

 

e-book-baner-705px (1)


SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200 LATTE

DELICATO

 

 CAFFE

CON PANNA

 

 CAPPUCCINO CREMA

 

 CAFFE

FREDOLO

 

 CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

 

 MACCHIATO AMARETTO

 

 LATTE

COOKIES

 

 CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

 

 CAFFE MAROCCHINO

 

 CAFFE

FRAPPE

 

 DOLCE BEVANDA

BEZ KAWY

 

 DUETTO CIOCCOLATO
 

 

Woda i kawa
SHARE SHARE SHARE SHARE SHARE