Pachnąca cynamonem: CAFFE MAROCCHINO
SKŁADNIKI:
- 50 ml słodkiego espresso
- czekolada Lavazza
- mleko
- cynamon do dekoracji
PRZYGOTOWANIE:
- Przygotuj słodkie espresso.
- Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej i wlej ja do przezroczystej szklanki.
- Dodaj espresso, posyp odrobiną czekolady Lavazza i połóż na wierzch warstę uprzednio spienionego mleka.
- Udekoruj dwiema szczyptami cynamonu.
SUGESTIA: Twoje marocchino będzie jeszcze delikatniejsze, gdy nałożysz dodatkową warstwę spienionego mleka z dekoracją.
![](/sites/default/files/blog_migrate/delicato-intenso.jpg)
SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:
![](https://www.eden.pl/sites/default/files/styles/wng_blogs_full/public/website_ng/content/blog/eee_3.png?itok=6ZokqM0b)