Pachnąca cynamonem: CAFFE MAROCCHINO

Pachnąca cynamonem: CAFFE MAROCCHINO
SHARE SHARE SHARE SHARE SHARE

SKŁADNIKI:

  • 50 ml słodkiego espresso
  • czekolada Lavazza
  • mleko
  • cynamon do dekoracji

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj słodkie espresso.
  • Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej i wlej ja do przezroczystej szklanki.
  • Dodaj espresso, posyp odrobiną czekolady Lavazza i połóż na wierzch warstę uprzednio spienionego mleka.
  • Udekoruj dwiema szczyptami cynamonu.

SUGESTIA: Twoje marocchino będzie jeszcze delikatniejsze, gdy nałożysz dodatkową warstwę spienionego mleka z dekoracją.  

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE DELICATO lub INTENSO

 

e-book-baner-705px (1)


SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200 LATTE

DELICATO

 

 CAFFE

CON PANNA

 

 CAPPUCCINO CREMA

 

 CAFFE

FREDOLO

 

 CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

 

 MACCHIATO AMARETTO

 

 LATTE

COOKIES

 

 CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

 

 CAFFE MAROCCHINO

 

 CAFFE

FRAPPE

 

 DOLCE BEVANDA

BEZ KAWY

 

 DUETTO CIOCCOLATO
 
 
 
Woda i kawa
SHARE SHARE SHARE SHARE SHARE