Podwójna rozkosz: DUETTO CIOCCOLATO
SKŁADNIKI:
- 30 ml espresso
- około 60 ml mleka
- bita śmietana Lavazza Spumina Cioccolato
PRZYGOTOWANIE:
- Przygotuj specjalną dwudzielną szklankę dostępną w sklepie coffeeclubeden.pl
- W jednej komorze przygotuj aromatyczne cappuccino: spień mleko nadając mu gładką, jednolitą konsystencję a następnie dolej je do espresso w taki sposób, aby mleczna pianka pozostała na powierzchni napoju.
- W drugiej komorze szklanki umieść delikatną jak mgiełka czekoladową piankę Spumina Lavazza.
![](/sites/default/files/blog_migrate/intenso.jpg)
![](/sites/default/files/blog_migrate/czekolada1.jpg)
![](/sites/default/files/blog_migrate/spumina-cioccolato1.jpg)
SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:
![](https://www.eden.pl/sites/default/files/styles/wng_blogs_full/public/website_ng/content/blog/eee_9.png?itok=JwQlFYZM)