Przyjemność z klasą: CAPPUCCINO CREMA

Przyjemność z klasą: CAPPUCCINO CREMA
SHARE SHARE SHARE SHARE SHARE

 

SKŁADNIKI:

  • 50 ml espresso
  • ok. 100 ml mleka
  • do dekoracji: wiórki czekolady, kakao lub cynamon

PRZYGOTOWANIE:

  • Spień mleko nadając mu gładką, jednolitą konsystencję
  • Do kawy ostrożnie dodawaj mleko w taki sposób, aby pianka pozostawała na powierzchni napoju. Najlepszy efekt uzyskasz stosując proporcje: jedna część ciepłego mleka, jedna aromatycznego espresso i jedna puszystej mlecznej pianki.
  • Udekoruj czekoladowymi drobinkami, kakao lub cynamomen.
  • Podawaj w podgrzanej, dużej filiżance

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE INTENSO

 

Aksamitny smak nada CZEKOLADA LAVAZZA

 

e-book-baner-705px (1)


SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200 LATTE

DELICATO

 

 CAFFE

CON PANNA

 

 CAPPUCCINO CREMA

 

 CAFFE

FREDOLO

 

 CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

 

 MACCHIATO AMARETTO

 

 LATTE

COOKIES

 

 CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

 

 CAFFE MAROCCHINO

 

 CAFFE

FRAPPE

 

 DOLCE BEVANDA

BEZ KAWY

 

 DUETTO CIOCCOLATO
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Woda i kawa
SHARE SHARE SHARE SHARE SHARE