Kusząco migdałowa: CAFFE MACCHIATO AMARETTO

Woda i kawa

SKŁADNIKI:

  • 50 ml espresso
  • 100 ml schłodzonego mleka 2-3%
  • syrop Monin Amaretto

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj aromatyczne espresso ze 100% arabiki.
  • Do doskonale kremowej kawy dodaj odrobinę syropu amaretto.
  • Spień mleko i na espresso nałóż delikatnie mleczną piankę tak, by nie wymieszała się z kawą.
  • Dla samej przyjemności picia kawy możesz przygotować espresso na bazie Lavazza Decaffeinato - doskonałej mieszanki brazylijskiej arabiki w wersji bezkofeinowej.

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE DELICATO lub DECAFFEINATO

 

Smak nadaj odrobiną syropu MONIN AMARETTO

 

e-book-baner-705px (1)

SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200 LATTE

DELICATO

 

 CAFFE

CON PANNA

 

 CAPPUCCINO CREMA

 

 CAFFE

FREDOLO

 

 CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

 

 MACCHIATO AMARETTO

 

 
 CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

 

 CAFFE MAROCCHINO

 

 DOLCE BEVANDA

BEZ KAWY

 

 DUETTO CIOCCOLATO