Chłodne orzeźwienie: CAFFE FRAPPE

 

SKŁADNIKI:

  • 50 ml espresso
  • syrop Monin Vanilla
  • lody waniliowe
  • bita śmietana

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj mocne, aromatyczne espresso.
  • Chłodną kawę zmiksuj z lodami i syropem waniliowym Monin do uzyskania gładkiej konsystencji.
  • Udekoruj bita śmietaną i przygotuj podniebienie na niezwykłą eksplozję smaku i orzeźwienia.
  • Podawaj w wysokiej szklance.

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE DOLCE

 

Smak nadaj syropem MONIN VANILLA

 

Udekoruj pianką LAVAZZA SPUMINA LATTE

 

e-book-baner-705px (1)


  SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200 LATTE

DELICATO

 

CAFFE

CON PANNA

 

CAPPUCCINO CREMA

 

CAFFE

FREDOLO

 

CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

 

MACCHIATO AMARETTO

 

LATTE

COOKIES

 

CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

 

CAFFE MAROCCHINO

 

CAFFE

FRAPPE

 

DOLCE BEVANDA

BEZ KAWY

 

DUETTO CIOCCOLATO

 

Woda i kawa