Usługi i dostawy kawy
Bezpłatne dostawy
Szybka instalacja
Niezawodny serwis
Częstotliwość dostaw kawy

Częstotliwość dostaw kawy

Kawa do firmy dostarczana jest za pośrednictwem firmy kurierskiej, w terminach wcześniej ustalonych i potwierdzonych z Klientem, najczęściej z częstotliwością co 4, 8 lub co 12 tygodni. Ilości kawy, jakie dostarczamy, są wcześniej ustalone przy podpisywaniu umowy.

W każdej chwili możesz zamówić dodatkową ilość kawy, która zostanie dostarczona wraz z regularną dostawą, bądź jako dostawa dodatkowa. Koszty dostawy dodatkowej są ustalone w warunkach umowy. Każda dostawa zamówienia dodatkowego o wartości przekraczającej 150 zł netto, jest bezpłatna.

Dostawy kawy do firmy, ziarnistej lub w kapsułkach wraz z profesjonalnym ekspresem do kawy to wygodny i efektywny sposób na zadbanie o satysfakcję pracowników i ich zadowolenie w miejscu pracy. 

Bezpłatny serwis

Bezpłatny serwis

Wszystkie ekspresy dostępne w dzierżawie objęte są bezpłatnym programem serwisowym w przypadku usterek technicznych. Jeśli Twoje urządzenia nie pracują prawidłowo, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić, czy problem może zostać rozwiązany telefonicznie przez naszych pracowników. Jeśli nie, umówimy się na naprawę urządzenia.

Gwarantujemy:

  • bezpłatną naprawę przez cały okres umowy,
  • oryginalne części w standardzie,
  • pomoc maksymalnie w 72 godzinyod zgłoszenia,
  • wygodę - ponad 90% napraw wykonujemy u Klienta.
Konserwacja ekspresów do kawy

Konserwacja ekspresów do kawy

Aby moc rozkoszować się swoją ulubioną kawą każdego dnia w pracy oraz uniknąć zbędnych kosztów serwisowania, pamiętaj o odpowiedniej i regularnej konserwacji swojego urządzenia. Konserwacja ekspresu to podstawa wydłużenia żywotności urządzenia oraz gwarancja doskonałego smaku kawy. 

JAK DBAĆ O EKSPRES DO KAWY

  • Codzienne mycie modułu cappuccinatore (do spieniania mleka) w ekspresach Saeco,
  • Opróżnianie i mycie pojemnika na zmieloną i zaparzoną kawę (ekspresy Saeco) i pojemnika na kapsułki (ekspresy Lavazza Blue)
  • Regularne uzupełnianie zbiornika wody
  • Używanie kawy dobrej jakości
  • Czyszczenie bloku zaparzacza – raz w tygodniu lub w zależności od potrzeb
  • Co 500 kaw – smarowanie bloku zaparzacza smarem odpowiednim dla danego modelu ekspresu
  • Wymiana filtra wody – co 6 miesięcy lub częściej w zależności od potrzeb
  • Odkamienianie ekspresu – częstotliwość zależna od twardości wody i konsumpcji kawy