Kusząco migdałowa: CAFFE MACCHIATO AMARETTO

caffe-macchiato-amaretto-705x435

SKŁADNIKI:

  • 50 ml espresso
  • 100 ml schłodzonego mleka 2-3%
  • syrop Monin Amaretto

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj aromatyczne espresso ze 100% arabiki.
  • Do doskonale kremowej kawy dodaj odrobinę syropu amaretto.
  • Spień mleko i na espresso nałóż delikatnie mleczną piankę tak, by nie wymieszała się z kawą.
  • Dla samej przyjemności picia kawy możesz przygotować espresso na bazie Lavazza Decaffeinato – doskonałej mieszanki brazylijskiej arabiki w wersji bezkofeinowej.

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE DELICATO lub DECAFFEINATO

Smak nadaj odrobiną syropu MONIN AMARETTO

e-book-baner-705px (1)


 

SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200

LATTE
DELICATO

CAFFE
CON PANNA

CAPPUCCINO CREMA

CAFFE
FREDOLO

CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

MACCHIATO AMARETTO

LATTE
COOKIES

CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

CAFFE MAROCCHINO

CAFFE
FRAPPE

DOLCE BEVANDA
BEZ KAWY

DUETTO CIOCCOLATO

latte-cookies-705x435
caffe-con-panna-705x435

Dodaj swoją odpowiedź w tym temacie

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *